Şebnem Esma’nın dileği
.22 Feb

Şebnem Esma’nın dileği

Şebnem Esma 6 yaşında ve lösemi hastası. En büyük dileği pembe bir bisikletti. Dilek gerçekleştirme gününde Şebnem Esma ve ailesini ziyaret eden Mercedes Finansal Hizmetler gönüllüleri ve Bir Dilek Tut Derneği ekibi önce atları çok seven küçük kıza binmesi için bir oyuncak at hediye etti.  Daha sonra kendisine aldığımız Prenses Sophia kostümünü giyen Şebnem Esma hediye paketlerini açarken 2,5 yaşındaki kız kardeşiyle birlikte sevinç çığlıkları atıyordu. “Ne kadar çok Barbie’m oldu” diye sevinen dilek çocuğumuz için sürprizler daha yeni başlıyordu.

Şebnem Esma’nın çok severek izlediği bir TV programında tanışmak istediği ünlü bir isim vardı: Sunucu ve şarkıcı Gökhan! Bunu bilen Mercedes Finansal Hizmetler gönüllüleri küçük kızımıza bir sürpriz yaparak Gökhan ile tanışması için o gün kendisi, ablası ve öğretmenini alarak O Ses Türkiye programının çekildiği stüdyoya doğru yola çıktılar. Stüdyoya geldiğinde önce alkışlar arasında sahneye çıkıp şarkısını söyleyen dilek çocuğumuz daha sonra çok sevdiği Gökhan ağabeyiyle tanışarak en büyük dileği olan pembe bisikletini onun elinden aldı. Mutluluğu gözlerinden okunan Şebnem Esma’yı çok seven stüdyo yetkilileri kendisini Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Hadise ile kulislerinde bir araya getirip fotoğraflarını çektiler.

Karnı acıkan küçük prensesimiz en sevdiği yemek olan bol yoğurtlu mantısını yedikten sonra bir an önce eve gidip hediye edilen oyuncaklarıyla oynamak istedi. Evine bıraktığımız Şebnem Esma günün sonunda bizleri kocaman bir gülümseme ile uğurladı…

Comments are closed.